Кралицата на стила: Кейт Мидълтън със зашеметяваща рокля на панихидата на принц Филип (снимки)

Великобритания почете принц Филип, който си отиде от този свят на 9-и април 2021-ва г., точно 8 седмици преди 100-ния си рожден ден. Панихидата беше отслужена в параклиса "Сейнт Джордж", където се състоя и погребението му на 17-и април, точно седмица след смъртта му. Паметта на херцога на Единбург бе почетена от цялото кралско семейство, начело с Елизабет Втора, която въпреки влошеното си здравословно състояние, присъства на службата.

Нейно Величество заложи на много специален за нея цвят, по отношение на облеклото. Тоалетът ѝ бе в красив нюанс на зеленото, което беше мил жест към починалия ѝ съпруг. Точно в този цвят беше ливреята на принц Филип, заради нея той често беше известен и с псевдонима "Зеления Единбург". Всъщност този цвят е бил използван и за официалните дрехи на персонала на херцога, за любимата му кола и като цяло този нюанс винаги е бил основна част от живота му.

View post on Instagram
 

Поради тази причина кралица Елизабет Втора беше облечена изцяло в красивия зелен нюанс, а елемнтът, който прикова вниманието, беше невероятната ѝ брошка, за която се знае, че е подарък от принц Филип. Принцеса Ан и Камила също заложиха на тази символика.

View post on Instagram
 

А Кейт Мидълтън бе просто зашеметяваща и за пореден път доказа, че не е просто стилна кралска снаха, а истинска модна икона! Красивата дълга рокля е издържана в черен цвят на малки бели точки и е дело на Alessandra Rich. Кейт комбинира тоалета си с тъмносиня шапка с периферия, класически черни обувки на тънки токчета, бежов клъч и перлени обици, които някога принадлежаха на принцеса Даяна.

View post on Instagram
 

Принцеса Шарлот, единствената дъщеря на Кейт и Уилям, пък изглежда, че е наследила безпогрешния нюх към стила на майка си. Тъмносиньото ѝ палто издава, че един ден тя ще бъде следващата кралска модна икона, а прелестната ѝ прическа откриваше приказно красивото ѝ лице.

Уилям и принц Джордж заложиха на един и същ модел тъмносини костюми и достойно партнираха на Кейт и Шарлот.

View post on Instagram
 

Кралските експерти обръщат внимание, че макар и само на 6 години, принцеса Шарлот вече е пример за благородство и демонстрира впечатляващо зряло поведение пред обществото. Истинска наследница на Нейно Величество!

Четете още: Уилям и Чарлз са в шок: Няма да повярвате какво направи кралица Елизабет II на панихидата на принц Филип