Личният лекар на Майкъл Джексън разкри шокираща тайна за певеца

Личният лекар на покойния Майкъл Джексън - Конрад Мъри, направи шокиращи разкрития, свързани с Краля на попа.

Д-р Мъри описа бащата на именития певец като "един от най-ужасните бащи в историята" и даде обяснение за това голямо свое обвинение. Той твърди, че родителят на изпълнителя - Джо Джексън, е подлагал сина си на недопустими процедури, за да изкара повече пари от детето си, поддържайки гласа му висок максимално дълго време, пише британският вестник Sun. Нещо, за което лекарят заговори още през 2018 г., малко след кончината на Джо.

View post on Instagram
 

"Фактът, че Майкъл е бил химически кастриран, за да не загуби високия си глас, не може да бъде обяснен с думи", казва Мъри.

"Беше толкова страшно, че не можеш да си представиш", са думи на Майкъл, с които Мъри цитира довереника си пред изданито.

View post on Instagram
 

Според д-р Конрад Мъри покойният мениджър е използвал медикаменти, с които да направи така, че гласът на сина му да остане висок възможно най-дълго време.

„Той (Майкъл), е бил подложен на химическа кастрация, за да поддържа високия си глас и това не са празни думи”, казва медикът във видеообръщение след смъртта на Джексън-старши.

Бащата е поставял на сина си хормонални инжекции, за да го избави от мутирането на гласа. По думите му, подобно "чудовищно решение" доказва колко жесток човек е бил Джо Джаксън и сега той трябва да изкупи греховете си в ада.

Кастрацията на момчета е била разпространена пректика през Средновековието и Ренесанса в случаите, когато детето е имало талант на певец. По този начин се е предотвратявала мутацията, а оттам и промяната на гласа на момчето, за да може то да продължи да пее толкова добре, колкото като дете.

Джо Джексън си отива в ранното утро на 27 юни в Лос Анджелис на 89-годишна възраст от рак. В последните години той не спира да боледува. Мениджърът става популярен в края на 60-те години на миналия век, когато групата Jackson 5, в която участват синовете му, побеждава на няколко конкурса за таланти.

През следващите години популярността на момчетата расте, а влиянието на таткото в света на шоубизнеса става все по-голямо. През 1979 г. Майкъл Джексън уволнява баща си от длъжността „мениджър”, а 14 години децата му започват да признават, че мъжът е бил изключително жесток родител.

Припомняме, че Кралят на Попа има три деца, като винаги е твърдял, че им е биологичен баща - Принс (24), Парис (23) и принц Майкъл Джексън II, по-познат като Бланкет (19).

Четете още: Бременната Риана облече 'юрган' (Снимки)