Бременната Риана продължава да провокира с избора си на тоалети, подчертаващи закръгленото ѝ коремче. Този път обаче тя хвърли всички в почуда с последната си фотосесия за "Вог".

Певицата позира пред обектива за престижното издание, като на един от кадрите e наметнала обемна пухкава дреха, която прилича на юрган. Въпросният странен тоалет е палто - творение на Marc Jacobs.

View post on Instagram
 


На кадъра тя е с панталон на Savage X Fenty и любимите обувки на Кари от "Сексът и градът" - Manolo Blahnik.

На друга от снимките обаче е само по... обеци и колие (Chopard и Boucheron).

View post on Instagram
 


В центъра на снимката е нейният корем, заобиколен от пяна и вода.

"Когато разбрах, че съм бременна, си обещах, че няма да пазарувам от магазини за бременни. Съжалявам, обличането е твърде забавно! Няма да позволя тази част да изчезне, защото тялото ми се е променило", споделя тя пред "Вог".

Риана споделя, че най-близкото до рокля за бременни, което приема, е именно дантелената къса рокличка на "Диор". Малко преди шоуто Риана и стилистът ѝ Джахлил Уивър взимат решение да премахнат подплатата на дантелената коктейлна рокля, оставяйки я напълно прозрачна.

View post on Instagram
 


Изпълнителката на Umbrella разкрива и дали бебето е било желано. "Не знам кога имам овулация или някакви такива глупости!", отговаря тя.

Тя признава, че бебето не е било планирано, но и че със сигурност не са имали планове срещу него. След това просто се появил тестът с две чертички и тя веднага споделила прекрасната новина с бъдещия татко A$AP Rocky.

View post on Instagram
 

Смелите 'бременни' визии на Риана предизвикват противоречиви реакции сред модните критици, много от които изразяват възмущението си относно разголения ѝ вид.

View post on Instagram
 

А на вас допада ли ви нейния стил на обличане по време на бременността?

Четете още: Точно като Дейвид и Виктория: Вижте първи снимки от сватбата на Бруклин Бекъм и Никола Пелц