Автор
Ева Григорова

В пълна тайна: Меган се престраши да застане пред кралицата за първи път след Мегзит!

Принц Хари и Меган Маркъл се изправиха за първи път пред британското кралско семейство след тяхното напускане на Великобритания и след скандалното интервю, което дадоха за Опра Уинфри.

Двамата са се отбили при кралица Елизабет II в четвъртък на път за петите игри за ветерани Invictus Games, които се провеждат в холандския град Хага.

40-годишната Меган не e посещавала Европа от март 2020 г. Принц Хари беше на Острова за погребението на дядо си принц Филип през април 2021 г. и за да открие статуя на покойната си майка принцеса Даяна юли 2021 г. Двамата обаче не присъстваха на панихидата на принц Филип, която бе в началото на април тази година.



Британската преса припомня, че в интервюто си за Опра Уинфри Меган обвини все още неназован член на кралското семейство в расизъм, а принц Хари заяви че неговият баща принц Чарлз е спрял да го издържа финансово и не го е подкрепил след напускането на Великобритания. Това изключително много разстрои бъдещия крал на Великобритания и двамата почти не са разговаряли, преди изненадващата среща, която се е състояла вчера в двореца Уиндзор.



Меган се видя за последен път с Кралицата на литургия през март 2020-а година, малко след като тя и Хари съобщиха, че напускат Великобритания. Въпреки това двамата твърдят, че се чуват редовно с нея по телефона и дори си правят видео обаждания.



37-годишният Хари пък не е виждал своята баба от погребението на дядо си принц Филип, но според запознати тогава двамата са имали изключително ограничени контакти, заради ковид мерките. След това той заведе дело срещу британската държава, тъй като смята, че е твърде опасно да заведе семейството си във Великобритания, тъй като му бе отказана охрана.

Според слуховете Меган и Хари са пристигнали в Англия инкогнито в сряда и са отседнали във Фрогмор котидж - своя бивш дом, в който в момента живее принцеса Южени, заедно със своето семейство.

View post on Instagram
 


Твърди се, че Арчи и Лилибет не пътуват заедно със своето семейство и че кралица Елизабет отново не е имала възможност да се срещне със своята внучка, която не е виждала никога.