Правете повече секс и палете свещи - 5 начина да топите килограми неусетно

Искате да влезете във форма бързо, лесно и без много усилия? Ами, това е напълно възможно! Знаете ли, че дори може да не усетите колко бързо топите килограми без дори да стъпвате във фитнеса? Просто опитайте тези 5 похвата:

Секс, секс и пак секс!

Нямате време и желание за тренировки, или джогинг в парка всеки ден? Тогава ви предлагаме една много по-приятна алтернатива и тя е сексът. Знаете ли, че според проучвания, по време на половия акт губите също толкова калории, колкото и за 30 минути на пътеката във фитнеса? Също така отделянето на хормона окситоцин се свързва и с намаляването на апетита.

Спете спокойно

И колкото се може повече. Известно е, че дълбокият сън е един от най-приятните начини за отслабване. Знаете ли, че ако спите дори само с 1 час повече от обикновено, апетитът ви ще бъде чувствително по-слаб.

Не оставайте жадни

Много е важно да се хидратирате - редовно и в добри количества. Водата е най-добрият ви приятел, когато искате да отслабнете бързо и ефективно. По този начин не само ще изхвърляте повече течности от организма си, но и апетитът ви ще бъде потиснат.

Палете свещи

Ако изпитвате глад за сладко, особено след вечеря, имаме хитър трик за вас. Запалете си свещ, препоръчително е да е със сладък аромат, защото уханието на нещо сладко ще потисне глада ви.

Загасяйте лампите преди лягане

Никога не заспивайте на светната лампа или на пуснат телевизор, особено ако искате да отслабнете. Знаете ли, че хората, които страдат от затлъстяване, обикновено заспиват на пуснато осветление? Ако се откажете от този навик, ще отпочивате много по-пълноценно, а ефекта ще видите и върху кантара.

Четете още: С яйца се отслабва лесно и два пъти по-бързо