Светлана Гущерова, която едва преди дни стана майка за трети път, определено имаше повод за празнуване в края на миналата седмица. Точно на Гергьовден майка ѝ Кунка отпразнува рождения си ден, като е получила страхотни изненади от любимата си дъщеря.

По случай празника Светлана е обсипала майка си със страхотни изненади - пищен букет и цветна, пищна торта. А гвоздеят на изненадите била тузарска чанта Chanel, за която Гущерова броила приблизително 6000 лв.

View post on Instagram
 

Откакто се задоми и се превърна в примерна майка, Светлана определено се радва на верен помощник в отглеждането на децата си и това е Кунка, която безотказно е до нея и ѝ съдейства по всякакъв начин. Вероятно това е и една от причините Гущерова да я засипва с прекрасни изненади и да ѝ се отблагодарява със скъпи придобивки като модния артикул, който родителката ѝ получи за рождения си ден.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че Светлана роди трети наследник на любимия си Християн, като успя да запази в тайна бременността си почти до края. Говори се, че бебе номер 3 е момченце, но самата майка не потвърждава тази информация, нито съобщава името на детето.

Четете още: Златка отвърна на удара: Замина за Дубай с новия си!