Автор
Мария Николова

Илон Мъск най-накрая проговори и каза всичко за Амбър Хърд и Джони Деп

Докато всички са в трепетно очакване на развръзката по делото на Джони Деп и Амбър Хърд, по казуса най-накрая се изказа Илон Мъск. Припомняме, че актрисата имаше отношения с най-богатия човек на Земята малко след раздялата си с карибския пират. Джони Деп дори твърди, че е имало застъпване между двете връзки.

Въпреки че почти никой не очакваше Мъск да коментира съдебната битка, в която за момента превес взима Деп, той най-накрая наруши мълчанието си, за да обяви единствено: “Надявам се да продължат напред. Всеки един от тях е невероятен.” Коментарът е в отговор на пост на друг човек в Туитър.

Краткият брак на Амбър Хърд и Джони Деп приключи в края на 2016 г. и веднага след това актрисата започна да се среща с Мъск. С него се разделиха през 2017 г., но си дадоха още един шанс отново през 2018 г., който също завърши безславно.

Деп обвинява Хърд, че му е изневерявала с Мъск и с актьора Джеймс Франко, още докато е била омъжена за него. По време на делото името на създателя на Тесла неколкократно се споменава, показани бяха и съобщения от актьора със заплахи към Мъск. Всеки момент се очаква съдът да се произнесе по делото за клевета на Джони Деп срещу Амбър Хърд.

View post on Instagram