Автор
Кристина Кирова

Сдобрени, но все така далечни: Меган и Кейт засияха заедно в чест на кралицата (снимки)

Меган Маркъл и принц Хари за пръв път кацнаха заедно във Великобритания от три години насам, за да уважат платинения юбилей на кралица Елизабет Втора. Въпреки множеството спекулации, според които херцозите на Съсекс нямаше да посетят събитието, те не само че ги опровергаха, но дори изглежда, че враждата между тях и херцозите на Кеймбридж ще остане в миналото.

За неприятна изненада на поданиците, кралица Елизабет не присъства на днешните тържества, тъй като почувствала дискомфорт и с тъга е трябвало да приеме, че ще се наложи да прекаря деня си изцяло в почивка, за да се възстанови. Но въпреки отсъствието ѝ, церемонията премина безупречно и разбира се, всичко се е случило, както Нейно Величество е пожелала. Включително бе помислила и за ролята на Меган и Хари.

И макар да изглежда, че напрежението между херцозите на Съсекс и херцозите на Кеймбридж е потушено, те все пак трябваше да спазват голяма дистанция. И така и не застанаха рамо до рамо.

Не бихме могли да подминем факта, че и Кейт, и Меган заложиха на невероятно елегантни тоалети. Маркъл реши да последва примера на Мидълтън от вчерашния ден, като заложи на белия цвят, докато Кейт беше издържана в жълто и грееше като слънце. Роклята ѝ е дело на любимата ѝ дизайнерка Емилия Уикстед и определено можем да кажем, че цветът подхожда перфектно на херцогинята. Визията ѝ бе завършена от прелестна шапка с периферия и клъч.

Меган от своя страна заложи на запазената марка на Кейт - тренчкот, който изглежда като много елегантна рокля с колан, подчертаващ талията. Не липсва и задължителният аксесоар - кокетна шапка с периферия, също в бяло. Меган бе завършила визията си с бял клъч и дори ръкавици в същия цвят.

Четете още: Ето коя е жената, развалила семейството на Шакира