Автор
Ева Григорова

Дани Петканов плакне очи по закръглени дупета в Милано

След развода си с Алекс Богданска нейният бивш съпруг Дани Петканов реши да изплакне очи по чужденките в Милано.

Българинът бе поканен на инфуенсърско събитие в една италианския град, откъдето не спира да качва сторита.Освен, че се закача със засукани мадами по улиците, Дани качи и няколко видеа от купон, където е видимо почерпен.

На едно от сторитата си той дори приближава камерата си към дупето на засукана чернокожа мадама. Този ход доста озадачи последователките му, които досега смятаха, че все още страда по бившата си любима.

"Имаше най-красивата жена, която и дете ти роди, ти я изтърва. Сега снимай по сторите чужди за**ци и заговаряй всяка женска, която видиш по улиците като чек*джия. Но по-добра от Алекс надали ще ти обърне внимание на скучноватите смешки." - написа едно от възмутените последователки на Лудия репортер.

Това обаче не спря Дани, който качи пост с непозната дама със статус: "Два пъти за един ден, на различни места, срещнах тази жена. Да е жива и здрава!".

View post on Instagram
 

"В някои държави това се нарича Stalking и е подсъдимо…" - побърза да го контрира един от неговите последователи.

От своя страна Алекс е доста по-обрана, въпреки че наскоро тя сподели, че е получила 1001 рози от обожател, чието име не пожела да сподели.