Автор
Ева Григорова

Малко преди 50: Камерън Диас разкри как поддържа перфектната си форма

Можете ли да повярвате, че на 30-ти август тази година на Камерън Диас ѝ предстои да навърши 50 години?!

Това бе и една от причините Камерън да гостува в подкаста на своята колежка Гуинет Полтроу, където сподели каква е нейната тайна, за да поддържа перфектната си форма. Оказа се, че Диас практикува интервално гладуване.

View post on Instagram
 

“Аз съм майка на 2-годишно момиченце и двете непрекъснато си похапваме през деня” - разкри актрисата. Това била и една от причините да се спре на периодичното гладуване. “Спирането на храната за известно време те връща обратно и ти помага да присъстващ в настоящето, осъзнавайки какво говориш и какво правиш” - допълни тя.

Практикуващите периодично гладуване са привърженици на осъзнатото хранене и смятат, че човек трябва да яде единствено, когато е гладен. Повече за този тип хранене можете да научите тук.

View post on Instagram
 


Диас разкри и как е успяла буквално да трансформира кожата си през 40-те си години. Подобно на Алиша Кийс, тя решила да не носи никакъв грим или почти никакъв. “Заради работата си носех грим всеки ден, което определено ѝ се отразяваше зле. Винаги имах пъпки. Откакто спрях да се гримирам, харесвам кожата си много повече” - допълни тя.

През 2019-а година Камерън стана майка за първи път, когато бе на 47 г. Това се случи с помощта на сурогатна майка. В настоящото си интервю актрисата разкри, че въпреки че е най-възрастната майка в нейната група от приятелки, е изключително благодарна за това, което може да даде на дъщеричката си Радикс. “Късметлийка съм, че съм на тази възраст, късметлийка съм, че имам тези приятелки и дъщеря ми, късметлийка съм, че мога да я отгледам” - допълни тя. “Искам да живея още поне 50-60 години, искам да доживея до 110, тъй като имам малко дете” - каза още Камерън.