Всички врати вече са затворени за нея! Изрязват сцени с Амбър Хърд от "Аквамен 2"

Последствията от шумното и унизително за Амбър Хърд дело, което заведе срещу нея Джони Деп, започват да се стоварват с цялата си тежест върху главата й. Вчера американски медии съобщиха, че сцени с участието на актрисата, която твърдеше, че е жертва на домашно насилие, ще бъдат премахнати от „Аквамен 2“.

View post on Instagram
 

Заради негативните нагласи на публиката към Хърд създателите на лентата възнамеряват да убият героинята й още в самото начало на филма. Според предварителната информация продуцентите имат намерение тя да умре при раждане съвсем в началото. Твърди се, че екранното време на Хърд във филма ще е не повече от десет минути.

Припомняме, че феновете на „Аквамен 2“ поискаха Хърд да бъде извадена от актьорския състав още по време на делото, като в мрежата дори се появи петиция с такива искания в подкрепа на Джони Деп. Към края на делото тя беше събрала вече близо 5 милиона пдописа.

И докато съдбата на героинята на Хърд Мера е под въпрос и като че ли всички врати в киното за момента са затворени за бившата жена на Деп, то случаят при него е обратният. В медиите вече се появиха слухове, че той ще си върне ролята на карибския пират, което на свой ред ще донесе огромна печaлба на филма.