Автор
Мария Николова

Амбър е съкрушена! Не се знае и как ще плати на Джони Деп

Амбър Хърд е разочарована, със съкрушено сърце и ще обжалва присъдата по делото за клевета с бившия й съпруг Джони Деп. Това обяви актрисата, след като снощи съдът се произнесе в полза на Деп и постанови тя да плати 15 млн. долара обезщетение.

"Разочарованието, което изпитвам днес, е неописуемо. Сърцето ми е съкрушено, че планината от доказателства не беше достатъчна, за да се изправя срещу непропорционалната сила и влияние на бившия ми съпруг. Още по-разочарована съм от това какво тази присъда означава за останалите жени. Това е пълен провал. Това решение ни връща във времена, в които осмелилата се да говори жена може да бъде публично посрамена и унизена. Тази присъда отхвърля идеята, че насилието срещу жени трябва да бъде приемано сериозно”, написа актрисата.

View post on Instagram
 

Въпросът, който неминуемо изниква обаче след края на процеса, е как Амбър Хърд ще успее да плати обезщетението, пък и разноските по делото, които също са за нейна сметка. Според различни източници състоянието на актрисата възлиза на между 8 и 12 млн. долара, като Fox Business съобщава, че то е 8 млн. долара.

Така че Амбър Хърд май не я очакват добри времена. За момента сметката й не излиза и не се знае как ще успее да плати огромната сума, особено с оглед на факта, че актьорската й кариера ще бъде сложена на пауза за неопределен срок от време.