Автор
Христина Кирилова

Перфектна и на 65: Саманта от "Сексът и градът" взриви мрежата по бански (снимка)

Актрисата Ким Катрал, която цял свят заобича с ролята ѝ на провокативната Саманта Джоунс в "Сексът и градът", продължава да е все така невероятна и на 65 г. И макар феновете на сериала все още да тъгуват, заради решението ѝ да не участва в продължението "И просто ей така...", тя не спира да ги радва в социалните мрежи, където споделя моменти от личния си живот. А една от последните ѝ снимки направо ни остави без дъх!

Изглежда, че Саманта все още живее в Ким и е готова неуморно да раздава сексапил и не можем да отречем, че успява. Кадърът, който актрисата е споделила в края на миналата седмица, доказва че очарованието на една жена, годините нямат никакво значение. Ким се щракна в дома си по цял бански и с гордост показа каква фигура притежава на 65. Банският е с дълбоко деколте и е в шоколадово кафяв цвят - перфектната комбинация за Катрал.

View post on Instagram
 

Към кадъра тя е написала кратко и доста скромно послание, което гласи: "Тук няма нищо за гледане! Продължавай напред".

Определено Ким ни припомни палавото излъчване на Саманта и без съмнение ни доказа, че е винаги готова отново да се превъплъти в образа на дръзката си героиня.

View post on Instagram
 

Четете още: Виктория призна дали победата ѝ в "Ергенът" е купена