Автор
Woman.bg

Джони Деп ще пощади Амбър Хърд, не иска нейните 15 милиона!

Джони Деп може би ще постъпи благородно и ще се откаже от парите, които Амбър Хърд трябва да му плати. След шумния процес между двамата актрисата бе осъдена да плати на бившия си мъж обезщетение в размер на 15 милиона долара. Почти веднага след края на делото стана ясно, че Хърд дори не разполага с тази сума, като цялото й състояние се оценява на 8 млн. долара.

Новината, че Деп може да опрости задължението на Амбър, бе съобщена от адвокатите му Камила Васкес и Бенджамин Чу, които гостуваха в сутрешното шоу „Добро утро, Америка!“. По думите им най-важно за актьора е било да изчисти името си и да възстанови репутацията си.

View post on Instagram
 

„За г-н Деп никога не е било въпрос на пари. Ставаше дума за възстановяване на репутацията му и той го направи. Това имаше значение за него“, казаха Васкес и Чу.

"Огромна тежест беше свалена от плещите му и чувствам, че след шест години той най-накрая се върна към живота си“, заяви още Чу.

View post on Instagram
 

Камила Васкес коментира и твърденията на екипа на Амбър Хърд, че изходът от процеса между Хърд и Деп ще повлияе на съдбата на движението MeToo.

„Призоваваме всяка жертва на насилие да говори. Но домашното насилие няма пол“, каза адвокатът.

View post on Instagram