Автор
Христина Кирилова

Ратайковски татуирала сина си? (снимка)

Изкусителната Емили Ратайковски отново стана мишена за ожесточени критики и отново бе обвинена, че допуска сериозни грешки в майчинството. Припомняме ви, че моделката роди първото си дете през 2021-ва г. и само няколко седмици бе готова отново да позира по бански в перфектна форма.

От тогава насам тя търпи главно критики, тъй като все още публикува голи снимки и че дори не умее да държи бебето си по безопасен за него начин. Сега Емили е в окото на нова буря, след една от последните снимки, които публикува в мрежата. На нея се вижда прякорът на детето - Слай (от Силвестър), изписан на няколко части от тялото, като не става ясно дали това са истински татуировки, или временни.

View post on Instagram
 

Предполага се, че на кадъра са Емили, любимият ѝ Себастиан и детето им. Но тъй като не е пояснено кой е на снимката, някои от последователите на Ратайковски побързаха да се нахвърлят с коментари: "Надявам се, че не си татуирала бебето", "Той е твърде малък за татуировка" и "О, Боже! Тя си татуира детето!".

View post on Instagram
 

Самата Емили все още не е отговорила на нападките, но ви припомняме, че малко след като роди, тя заяви, че няма да разбере пола на детето си преди то да стане на 18 г., тъй като смята Силвестър сам да определи пола си.

Четете още: Май този път е сериозно: Ето кои жени Благой изтри от тялото си