Любимата на цяла България актриса - Мартина Вачкова, изненада феновете си в мрежата с палаво видео, на което е по бански.

На него тя демонстрира как плува. Впечатление на последователите ѝ обаче направи не толкова факта, че Марта се е топнала във водите на Сардиния, Италия, където е на почивка от няколко дни, а кокетният ѝ розов бански.

View post on Instagram
 


От кратките клипчета, които Вачкова е качила в социалната мрежа, разбираме, че актрисата е прекарала голяма част от времето си и на луксозна яхта, а компания по време на италианската ѝ ваканция ѝ прави най-добрата ѝ приятелка и състудентка от НАТФИЗ - Дарина Павлова, известна още като Мадам Мулти.

View post on Instagram
 

Междувременно звездата от хитовия сериал на NOVA „Откраднат живот“ започна репетициите със световноизвестния словашки режисьор Йерней Лоренци. Лоренци пристигна у нас, за да постави на Голяма сцена в Народния театър спектакъла „Орфей“, обявиха от първата ни трупа. Прочутият театрален режисьор постави началото на първия етап от репетициите, който ще продължи до 30 юни.

Заедно с Лоренци в София е и екипът, който ще работи по реализацията на спектакъла - драматургът Матиц Старина, Бранко Хойник - сценограф, Белинда Радулович - дизайнер костюми, Бранко Розман - композитор, и Грегор Лущек - хореограф. Премиерата е предвидена за началото на октомври.

Четете още: Виктор най-накрая проговори за Мария и дали е бил обвързан по време на "Ергенът"