Автор
Кристина Кирова

Нищо не е приключило: Джони Деп се връща в съда през юли

След почти цял месец, прекаран в съдебната зала, Джони Деп успя да победи бившата си съпруга - Амбър Хърд, и да докаже на света, че не е "бияч на съпруги". На актьора обаче, любим на поколения дами, предстои да се завърне в съда, и то много, много скоро...

Въпреки че победата му бе триумфална, той отново ще трябва да защити имиджа си, като отново е замесен в слухове за насилие. Този път обаче няма да се изправи срещу Амбър, а срещу мениджъра Грегъри Брукс, който го обвинява, че му е нанесел два удара с юмрук в гърдите, както и психически травми по време на скандал. Това се случило, докато Джони работел съвместно с Брукс във филма "Град на лъжи". А поводът двамата да се скарат бил повече от абсурден - мениджърът просто съобщил на Джони, че времето за снимки изтича.

Ситуацията изглежда все по-абсурдна и след уточнението, че актьорът предложил 100 хил. долара, за да удари мениджъра в лицето. След това охраната се намесила и предотвратила побоя. Естествено, твърди се, че Джони е бил и в крайно неадекватно състояние след употреба на алкохол. Актьорът от своя страна заявява, че ударите му са били с цел самозащита и е бил провокиран.

Делото ще бъде открито на 25 юли в Лос Анджелис, а защитник на Джони отново ще бъде Камил Васкес, която е известна в адвокатските среди като истинска акула. Но дали и този път ще успее да го спаси, предстои да разберем.

Междувременно Амбър Хърд даде първото си интервю след загубата в съда, което предстои да бъде публикувано на 17-и юни. Засега е известно, че в него актрисата споделя, че делото е било спечелено от Джони не само заради репутацията му в Холивуд, като самата тя го определя като "фантастичен актьор", но и защото в продължение на три седмици в залата журито е слушало "показания от платени служители от персонала на Деп и случайни хора".

Амбър разкри още, че не се интересува от общественото мнение и че не заслужава омразата, която се изсипва върху нея. Също така, че никой не би могъл да отрече, че нейният образ и този на Джони определено не са равнопоставени в социалните мрежи. И че светът просто обича Джони Деп, а тя е била представена като нестабилна жена, която говори единствено неистини.

Четете още: Не искате да знаете тези подробности: Адвокати, пари и дългове за милиони след делото на Джони Деп