Автор
Кристина Кирова

Синът на Илон Мъск се отказва от богатия си баща и става жена

Най-големият наследник на Илон Мъск, 18-годишният му син Ксавие, е подал документи за смяна на пола и за отказване от фамилията си. Това се е случило на 18-и април тази година в Санта Моника. Новото име, което Ксавие е пожелал е Вивиан Джена Уилсън и признава, че не желае по никакъв начин да бъде свързван с баща си.

View post on Instagram
 

Вероятно предстои и тотална промяна на външния вид, тъй като синът/дъщерята няма никакво намерение да се свързва, по какъвто и да бил начин с Илон Мъск. Не е известно дали най-богатият мъж на света някога е подкрепял финансово Ксавие. Той е плод на любовта между Мъск и Джъстин Уилсън, които бяха женени между 2000 и 2008 г. Първото им дете се роди през 2002 г., но почина едва 10 седмици, след като се появи на бял свят от синдрома на внезапната детска смърт.

Две години по-късно Илон и Джъстин стават родители на близнаците Ксавие и Грифин, а след това се раждат и трите близнака Деймиън, Кай и Саксон, които са вече 16-годишни. Всички наследници на откривателя никога не са били под светлината на прожекторите, но очевидно Ксавие е имал немалко пререкания с него. Към днешна дата желанието му е да зачеркне напълно баща си от живота си и да вземе фамилията на майка си.

Не е известна причината за решението му да се откаже от родителя си публично.

Четете още: Тя се преструвала на мъж 30 години, за да отгледа детето си сама