Автор
Ева Григорова

Няма да повярвате: Алекс се връща при Дани!

В своя най-нов влог Алекс Богданска реши да разкрие къде е решила да живее през лятото.

Оказва се, че инфуенсърката ще се завърне за няколко месеца в затворения комплекс, в който живееше заедно с Дани преди развода.

View post on Instagram
 

“Знаете, че преди да се разведем с Дани живеехме в един затворен комплекс извън София и всъщност приятелите на Габриел, с които той отрасна от бебе, са там. Това място аз много го харесвам, защото е супер подходящо за отглеждане на малки деца. Няма коли, спокойно е, навсякъде си заобиколен с природа и на мен ми беше супер мъчно, че се наложи да напусна това място.” - казва тя във видеото.

Така Алекс решила да потърси вариант да се върне отново там, поне за лятото. Моделката преценила, че би било най-добре за нея и Габриел да наемат апартамент в комплекса, който да използват през топлите месеци.

View post on Instagram
 


“Така ще бъда близо до обкръжението ми от майки. Ние бяхме четири бременни жени по едно и също време и родихме горе-долу през месец.” - разкри още тя.

Във влога си Алекс не споделя какво е мнението на Дани за нейния избор на лятна локация, а дали така двамата ще се срещат често - предстои да разберем.

View post on Instagram
 


През 2020-а година двамата инфуенсъри влязоха в заглавията на медиите с новината, че се развеждат заради апартамент, който Алекс искала да купи за себе си, докато Дани бил твърдо против новата покупка. След истинския им развод обаче множество последователи на моделката я поздравиха за нейното решение, тъй като в момента има собствен покрив.