Автор
Ева Григорова

Детето на Петканови се озова в Пирогов

Габи Петканов се отзова в Пирогов след игра на площадка.

Това стана ясно от сторитата в Инстаграм на неговия татко - Дани Петканов. След развода си с Алекс двамата си делят грижите за малкия Габриел по равно - една седмица детето е при майка си, следващата при баща си. Дани не разкрива как точно се е случил инцидентът, но по всичко личи, че е бил сериозен.

След преглед в лечебното заведение лекарите установили, че детето е със счупена ключица и е необходимо да ходи с ортеза.

Дани пусна и стори, посветено на лекарите в Пирогов, разкривайки че е добре всеки да проявява разбиране.Междувременно от Инстаграм профила на Алекс става ясно, че малко преди инцидента с Габи тя е отпътувала за Миконос, където се забавлява в местни барове.

От там тя пусна специално стори, в което благодари на бившия си съпруг. "Искам специално да благодаря на Дани за бързата му реакция и за това, че е такъв всеотдаен и добър баща към Габриел, което на мен пък ми помага да се чувствам спокойна тук, на разстояние от тях, което е супер важно, за да може точно в такива ситуации на живия живот да се реагира адекватно." - казва тя.