Автор
Весела Георгиева

Дарина Павлова си пие кафето с жената на Стинг

Дарина Павлова и съпругата на музиканта Стинг, ще са съседки през следващите няколко дни, докато тече 20-ото издание на фестивала Ischia Global Fest. Двете дами ще отседнат в петзвездния хотел „Реджина Изабела“ в красивото градче Лако Амино, на брега на Тиренско море.

Към звездната компания ще се присъедини и актьорът Рон Мос, познат ни с ролята си на Рич от сериала „Дързост и красота“. Той ще представи последния си филм.

View post on Instagram
 

Труди Стайлър вече пристигна на Зеления остров. Тя приветства гостите си с чаша вино, собствено производство.

View post on Instagram
 

Стайлър обяви, че в Иския ще бъде европейската премиера на филма Infinite Storm с участието на Наоми Уотс и Били Хоул.

View post on Instagram
 

Дарина Павлова, която е в борда на фестивала от самото му създаване, ще бъде почетен гост на всички премиери и галавечери. Красавицата ще бъде в компанията на своя пиар Сандро Рубини, който вече развива успешен продуцентски бизнес в Мексико.

За 20-и пореден път Иския става световна столица на киното и шоубизнеса. В юбилейния Ischia Global Fest участие ще вземат над 120 звезди, от актьора Андрю Гарфийлд, станал известен с ролята си на Спайдърмен, до Андреа Бочели и неговия син Матео, които се очаква да акостират край бреговете на Капри. Повече от 200 филма ще бъдат представени на фестивала, а някои от тях ще имат и своята световна премиера.