Автор
Христина Кирилова

Краят на една приказка: Емили Ратайковски се развежда

Емили Ратайковски и съпругът ѝ Себастиан се развеждат. Супермоделът и филмовият продуцент официално са разделени след 4-годишен брак и син, който се роди едва преди една година.

Според източници, решението е било изцяло взето от Емили, която не можела да прости многократните изневери на любимия си. До момента нито един от двамата не е коментирал информацията, но е факт, че Ратайковски е изчезнала от социалните мрежи, като последната ѝ публикация е от началото на месеца, а това е крайно нетипично за модел в днешно време.

View post on Instagram
 

Приближени до Емили издават, че в момента тя е добре, но така и не била способна да прости неверното отношение на съпруга си. Новината за раздялата определено изненада света, като никой не подозираше, че Себастиан, имайки съпругата с перфектно тяло и успешна кариера до себе си, е способен да бъде с друга, докато тя го чака вкъщи с бебето им. Информацията за множеството му изневери е шокираща за всички, тъй като двамата изглеждаха като идеалната двойка.

View post on Instagram
 

Емили и Себастиан обявиха връзката си през 2018 г., когато се и ожениха. В края на 2020-а Ратайковски съобщи, че двамата са в очакване на първия си наследник, който се роди през март 2021-ва и носи името Силвестър.

Четете още: Джей Ло и Бен Афлек готвят втора сватба - голяма и звездна!