Автор
Христина Кирилова

Силвия Петкова сияе без Зоран (снимка)

Изминаха едва няколко седмици от официалната раздяла на Силвия Петкова и Зоран, но изглежда, че актрисата вече се връща към радостта от живота. След като стана ясно, че вече бившият ѝ мъж е започнал връзка с участничка от "Сървайвър" и може би това е довело до края на отношенията с майката на детето му, Петкова сподели пост в мрежата, който недвусмислено е насочен към болката, която е изживяла в личен план.

Чаровната Силвия сподели плажен кадър в Инстаграм, на който тя позира без грим, а единственото разкрасително средство, което е използвала е прекрасната слънчева светлина, която гали лицето ѝ. Към селфито актрисата е написала следното послание:

View post on Instagram
 

“Това, което ни изглежда като горчиви изпитания, често са прикрити благословии.“ - Оскар Уайлд.

Изглежда, че макар да е изпитала силна болка от раздялата си със Зоран, тя недиректно заявява, че това е най-доброто, което е можело да се случи, след като отношенията им вече са се влошили. До момента нито един от двамата не е коментирал какво се случва с тях след раздялата, а единствено съобщиха, че всеки върви по своя път и любовта им е приключила.

View post on Instagram
 

Четете още: И тя ли? Русата Златка направи сина си инфлуенсър (снимка)