Автор
Христина Кирилова

Обичам го, но никога няма да си простя, че разбих семейството му

Любовните триъгълници съществуват, откакто свят светува и съвсем не можем да ги наречем явление, тъй като са неприлично често срещани. Вероятно и вие сте попадали в подобна ситуация, но и да не сте - със сигурност знаете, че не е никак приятно, независимо от кроя страна сте. Днес ще ви запознаем с една история, от която ще разберете, че понякога е по-добре да отстъпиш, отколкото да се бориш да имаш някой, който не може да ти бъде изцяло отдаден.

"Обичам го, той е любовта на живота ми. Заедно сме от три години и от една съм щастлива, че е готов да изостави жена си, но от друга не мога да си простя, че разбих семейството му.

Запознахме се в училището на децата ни. И двамата имаме дъщери, които учат в един клас. Аз отдавна съм разделена с бащата на моето дете, докато той все още живее със съпругата си. И всичко между тях сякаш изглеждаше наред, но когато децата ни се сближиха, забелязах, че нищо не е такова, каквото си представях, че е.

Един ден дъщерите ни се засякоха на детска площадка в парка и той беше сам с неговата, а аз с моята. Докато момичетата ни си играеха, ние се заговорихме и изведнъж сякаш прехвърчаша искри помежду ни. Химията беше толкова силно, че нямаше как да я пренебрегна. Очевидно и той, тъй като когато се разделяхме, ме покани да излезем на по питие. Знаех, че не е правилно, но наистина усещах невероятно привличане към него и се съгласих.

Излязохме, поговорихме се, прекарахме си страхотно. След това се видяхме още веднъж в моя апартамент и той прекара нощта при мен. Правихме най-хубавия секс в живота ми и от този момент всеки петък е нашият ден.

Съпругата му винаги се събираше с нейни приятелки у тях точно в петък и не искаше той да се върти наоколо. Беше перфектното време само за нас двамата. В продължение на месеци аз все го питах кога ще напусне жена си, защото толкова много искам да бъдем заедно. Той споделя, че има същото желание и преди няколко седмици ми разкри, че вече е готов да се изнесе от жилището им и да бъде с мен.

Бях толкова щастлива, че най-накрая ще настъпи нашият миг, докато един ден не срещнах дъщеря му в училище... Тя беше толкова тъжна, плачеше неутешимо. Когато я попитах защо, тя ми отговори, че се страхува, че родителите ѝ може би ще се разделят, защото не спират да се карат...

Сърцето ми се сви. Толкова много исках той да остави съпругата си, за да бъде с мен. Толкова много пъти го убеждавах и го подтиквах да го направи, а сега виждам, че раздялата им е най-големият страх на това дете. Обичам този мъж, но никога няма да си простя, че разбих семейството му.", М.

Четете още: Страст под чаршафите след 10 години заедно? Възможно е!