Автор
Кристина Кирова

Путин изтегли Кабаева от Швейцария, ето къде е тя сега

Спряганата от почти 15 години насам за любовница на Владимир Путин, Алина Кабаева, вече е сменила скривалището си. В момента тя живее в Истанбул, а от началото на юни не е имала нито една публична изява.

Според израелския предприемач Леонид Невзлин, президентът на Русия е сключил сделка за закупуване на ултралуксозна вила в най-скъпия квартал на града. Стана ясно още, че много от най-богатите хора на света могат спокойно да завидят на Кабаева за лукса, в който живее, благодарение на Путин.

Инфромацията, че бившата гимнастичка е в Турция, е била потвърдена от още един източник - Юрий Швец, който е състудент на Владимир от Академията за външно разузнаване.

Кабаева е била забелязана за последно в първите дни на юни, когато посети тренировки по художествена гимнастика, организирани от собствената ѝ фондация. От тогава никой не е виждал красивата Алина, която неведнъж твърдо е отричала слуховете, че е била в любовни отношения с Путин. Руският президент също отхвърля информацията, но е безспорен факт, че децата ѝ имат поразителна външна прилика с него. А освен това, той се грижи повече от добре за сигурността ѝ в момент, в който цял свят стои срещу жестоките му действия, спрямо Украйна.

View post on Instagram
 

За любовна връзка между Алина Кабаева и Владимир Путин се заговори през далечната 2008 г., а от тогава насам руският президент неведнъж е демонстрирал подчертано доброто си отношение и почитание към красивата гимнастичка.

Четете още: Думите, които майката иска да каже на децата си, но се страхува да изрече