Автор
Христина Кирилова

Не ми пука, че мъжът ми е бил женкар, но не мога да преживея това

Много често любовта ни събира точно с онези, с които никога не сме мислели, че ще бъдем. И когато става дума за чувствата ни към определен човек, никакви принципи не могат да ни спрат. Дори когато знаем, че сме с някого, който никога няма да обича само нас...

"Сгодена съм за любовта на живота ми. От две години сме заедно и дори фактът, че в миналото си е бил женкар, не ме притеснява. Той беше честен с мен още от първата ни среща, когато ми сподели, че има богат сексуален опит и е бил с доста жени. Също така и че е участвал в тройки и групови изпълнения.

Приех го, но също така го предупредих, че никога не бих участвала в тройка или в суинг и не бих искала да бъда с човек, който го прави. Той се съгласи с мен и ми сподели, че всичко това е в миналото му и оттук нататък ще бъде само с мен.

Заедно сме вече от две години и в момента планираме да се оженим. Всичко е чудесно, годеникът ми е великолепен човек, но едно не мога да превъзмогна...

Преди няколко месеца моя приятелка ми сподели, че е видяла профила му в приложение за запознанства и стана ясно, че е бил активен в него съвсем наскоро. Бях толкова разочарована и разстроена, не можех да не поискам обяснение от него. Той ми отговори, че макар да е оставил всичко в миналото, все още му било приятно просто да гледа какво се случва в приложението, но не се среща с никого и не ми е изневерявал.

Преди седмица отново го попитах дали все още има профил там и той ми отговори, че има, но е скрит и никой не може да го види. А когато го попитах защо, така и не можа да ми даде приемлив отговор.

Мисля, че няма никаква причина той да продължава да разглежда други жени по сайтовете за запознанства, при положение, че в момента планираме сватбата си. Това много ме разстройва, защото винаги сме били честни и откровени един с друг. А сега имам чувството, че изобщо не познавам този човек.

Правилно ли е да искам от него да изтрие профила си? Попитах го дали съм му достатъчна, той ми отговори, че е напълно щастлив с мен и няма нужда от друга жена. Новъпреки това, мисля че ако не предприеме нещо, просто ще отменя сватбата.", А.

Вие как бихте постъпили в такава ситуация? Мислите ли, че човек може да се промени в името на любовта?

Четете още: Пет причини да не се върнете при бившия си