Автор
Кристина Кирова

Дженифър Гарнър за корекциите: Гледайте се по-малко в огледалото и чакайте повече

Дженифър Гарнър е една от вечните чаровници на Холивуд. Тази година тя навърши точно 50 г., но никак не ѝ личи, при това красотата ѝ не е "подпомогната" от естетичната хирургия. Нещо повече - актрисата напълно отрича ботокса и определено не е съгласна да инжектира, каквото и да е в кожата, особено на лицето си.

Като майка на две дъщери, Дженифър обръща внимание, особено на най-младите момичета, които бързат да пораснат и залагат на тежки естетични корекции, още преди да са завършили училище. Тя споделя в интервюта, че децата ѝ до такава степен са свикнали с естествената ѝ красота, че трудно я възприемат, когато я видят с грим след голямо събитие.

Във всекидневието си Гарнър не използва дори спирала, а стилът ѝ е очарователно неглиже - една от любимите ѝ комбинации е дънки и бяла тениска, но дори и облечена по този начин, без капка макияж, тя отново е неотразима и по холидувски забележителна. Самата тя споделя, че е твърдо против младите момичета да прибягват към тежкия грим и най-вече към инфектирането на ботокс, хиалурон и всякакви други препарати, които биха могли да им навередят, а освен това и да състарят вида им.

"Гледайте се по-малко в огледалото и бъдете внимателни. Изчакайте възможно най-дълго, преди да инфектирате нещо в лицето си. По-малко се обсебвайте и гледайте повече останалия свят, за да видите за какво друго бихте могли да използвате времето си", съветва Дженифър.

Актрисата е категорична, че няма нищо красиво, още повече полезно, в това да преобразяваме лицето си или да променяме чертите си. Това единствено води до обезличаване. Самата тя споделя, че не е прибягвала към ботокса, тъй като се страхувала, че е възможно да получи парализа на лицето.

View post on Instagram
 

Любопитен факт е, че Гарнър и настоящата съпруга на бившия ѝ любим Бен Афлек - Джей Ло, си приличат не само по името, но и по възгледите си за красота. И макар Лопес да е била многократно категоризирана като жена, използвала естетичната хирургия, тя напълно отрича да има корекции по себе си и твърди, че лицето ѝ е естествено.

Четете още: Невероятните ползи от домашно приготвения яйчен шампоан