Разконспирираха я: Емануела с нов мускулест татуиран мъж

На Емануела ѝ е все по-трудно да прикрие новия мъж в живота си. Тяхната любов започнала съвсем скоро, но фолкдивата не искала все още да разкрива подробности.

Новият мускулест татуиран мачо не стъпва на участията си на любимата си, защото двамата не желаят да бъдат снимани от папараците.

View post on Instagram
 

Причината Емануела да не говори много за новата си любов е, че тя е твърде суеверна. Фолкизпълнителката казва, че щом сподели някоя връзка и покаже щастието си, всичко след това рухва и тя остава сама с разбито сърце.
Сега Емануела е решена да запази мълчание докрай, въпреки, че е открит човек по природа. Единственото доказателство, че до нея има нов мъж е снимка, на която се вижда мускулеста ръка с часовник. Снимката не е споделена в социалните медии.

Надписът под фотоса е "Слънчево ми е", но не е ясно дали той е от нея или е добавен от неин почитател.

View post on Instagram
 


Фолкпевицата има двама синове от двама различни мъже, а през годините беше свързвана с някои от най-актуалните плейбои у нас. Всички любовни авантюри на Емануела завършиха с крах, като за някои дори се чуха обвинения за изневери. Дано този път любовта ѝ е силна и трайна!

Четете още: Мис мокра фланелка - Натали, лятото и едно момиче, което се разхлажда директно с маркуча