Автор
Христина Кирилова

7 признака, че той не те заслужава и ще те нарани

Скъпи момичета, никой не е достатъчно перфектен, но истината е, че колкото повече компромиси допускате в името на един мъж - толкова повече той краде от вашата енергия и отнема от блясъка ви...без да го заслужава. Никога не позволявайте да страдате заради любов, която ви прави нещастни и непълноценни. А как да разберем, че сме попаднали точно в този капан? Ако той греши по тези 7 точки, не се колебайте, а потърсете нещо много по-добро, защото заслужавате само най-хубавото и дали ще го получите, зависи изцяло от вас:

Ако той не приема Не за отговор

Особено когато става дума за секс. Мъжът, който ви обича и уважава, винаги ще се съобрази с вас, ако му споделите, че точно в този момент не сте в настроение или сте твърде изморени за малко страст между завивките. Този, който не е за вас, ще започне да ви манипулира и в крайна сметка почти ще ви принуди да правите секс, защото ще ви подтикне да се чувствате виновни.

Ако той иска да се срещате само вечер и само ако сте в добро разположение за секс

Той не се интересува от това как се чувствате и единственият повод да ви потърси е за среднощни забавления? Не, това не е прикрита любов, а чиста съблазън и нищо друго. Ако пък в този момент сте в месечния си цикъл и той намира друг начин отново да получи сексуално удоволствие от вас, отново не е от любов. Той просто не ви заслужава.

Ако той постоянно ви напомня, че не ви е първия нито последния

Какво значение има дали той е първият ви мъж? Да ви пита за контактите ви в миналото и да ви напомня постоянно, че не е единственият в живота ви, първо е признак на лошо възпитание, второ - мъжът, който има чувства към вас, никога няма да ви осъжда за това какво ви се е случвало преди него.

Ако той настоява за секс без предпазни средства против волята ви

Мъжът не може да решава, вместо вас дали ще го направите с презерватив, или без. Не той трябва да реши дали ще поемете риска да забременеете. Ако вие пожелаете да използвате предпазни средства, то той трябва да се съгласи без никакви обяснения. В случай, че мъжът следва единствено егоизма си и ви уверява, че дори и да забременеете, ще бъде до вас, просто се откажете - той е безотговорен и неангажиран към вас.

Все става на неговото

Сексът е горещо преживяване между двама души, само когато е по взаимно съгласие. И само когато правите това, което харесвате и двамата. Всичко останало, което е против волята на единия, е насилие и манипулация. Ако той все ви принуждава да правите неща, които не ви харесват, чрез манипулация, не се колебайте, защото не си заслужава, а потърсете някой, който ще ви приеме за богиня.

Всичко приключва с неговия оргазъм

Сякаш забравя, че сте до него, след като сексът приключи? И изобщо не го интересува дали на вас ви е било хубаво и дали сте получили максимално удоволствие от секса? Това може да се случи, само ако той няма сериозни намерения към вас и просто ви използва за собствено физическо удовлетворение. Мъжът, който държи на вас, със сигурност ще се погрижи първо за вашия оргазъм и ще ви достави максимално удоволствие преди да помисли за себе си.

Прави ви хапливи забележки за фигурата

Нито един мъж на място, който има чувства и уважение към вас, няма да ви накара да се почувствате неловко заради начина, по който изглежда тялото ви. Дори и за секунда. Ако той критикиува външността ви, тогава не тъжете, а просто му покажете къде е вратата.

Четете още: Кобилкина: След курсовете ми жени забременяват, хора купуват къщи за милиони