Автор
Весела Георгиева

Богиня в леглото? Да, такава сте, ако той се държи по този начин

Всеки някога си е задавал въпроса - ама наистина ли съм добър в секса. Е, ако вие сте се питали това, ние ви даваме няколко жокера.

Ако следващите редове се отнасят до вашите преживявания в леглото, то определено няма за какво да се притеснявате...

Иска да го повторите. Сексът. Ако сте го накарали да полудее от удоволствие, никога няма да му е достатъчно. И той ще иска още и още от него.

Ако ви притиска силно с ръце. Физическият израз на абсолютния екстаз е стискането с ръце. Знаете това, нали? Така че ако той впие ръце във вас, то можете да се чувствате като истинска богиня под чаршафите.

Цял ден ви „посяга“. Ако ръцете му не могат да стоят мирно и все са около вас, ако ви хваща за ръка, рамото, коляното, уж разсеяно, значи много му е харесало. И му е трудно да стои настрана от вас.

Постоянно повтаря, че сте невероятна. Ако мъж ви каже, че сте била невероятна, значи наистина мисли, че сте невероятна. Не отхвърляйте комплиментите му, а ги запомнете добре. Не ги казва, за да е любезен, а за да ви накара да продължите да правите, каквото правите.

Решил е да научи нови неща. Когато нещата, които правите, го карат да полудее, ще му се иска и той да се представи малко по-впечатляващо. Ако започне да ви изненадва с нови трикове, приемете го като знак, че се представяте много добре.