Автор
Христина Кирилова

Пазете се: Ето кои са 2-та най-страшни дни през септември

Астрологията винаги е на наша страна и може да ни насочи кога да бъдем по-внимателни и кой е най-точният момент, за да действаме смело по осъществяването на мечтите си. В момента сме на прага на септември - месецът, в който отпращаме последните летни дни и посрещаме есента. За много от нас това е период на ново начало, но трябва да бъдете внимателни, защото през следващите седмици има точно два подводни камъка.

Добрата новина е, че през септември 2022 г. опасните дни са само две дати, но е важно да се предпазите от възможните неприятности, които могат да се появят в живота ви. Ето кои са дните, в които трябва да бъдете особено внимателни и какви астрологични събития ще се случат:

Ретрограден Меркурий и Пълнолуние в Риби (10 септември)

Ретроградният Меркурий винаги е спорен период, който никой не очаква с вълнение. За съжаление, това астро събитие няма как да избегнем, но поне бихме могли да предприемем мерки. Този път Меркурий, с обратното си движение, може да предизвика трудности в професионален и съответно финансов аспект. Действието му ще продължи чак до 2-ри октомври, но енергията на датата, в която се извършва прехода е много важна. Точно в този ден бъдете много внимателни с инвестициите си, както и с ходовете, които обмисляте в работата. Не рискувайте. Също така, звездите препоръчват да се пазите от слухове и клюки, доверявайте се само на проверената истина. Бъдете нащрек в отношенията си с другите. Ако е възможно, не пътувайте.

Второто събитие - пълнолуние в Риби, също не носи изцяло положителна енергия. Постарайте да бъдете концентрирани на работното място и да избягвате усилено общуване, тъй като е време, в което комуникацията не върви гладко.

Меркурий в съвпад с Венера (26 септември)

Ако първата опасна дата ще ви подтикне да бъдете по-внимателни, втората със сигурност може да ви вземе страха, тъй като това астро събитие влияе негативно върху всички сфери. Възможно е да изгубите желание за работа и развитие, да претърпите любовно разочарование или да изпитате финансова нестабилност. Изходът за вас е да се постараете да бъдете по-енергични и положително настроени, като се погрижите за здравето и душевния си мир. Бъдете търпеливи и в никакъв случай избухливи.

Четете още: Тези зодии трябва да внимават през есента на 2022-ра