Ерогенните зони на мъжете според зодията - знаеш ли къде да ги докосваш?

Според астрологията всяка зодия има свои собствени ерогенни зони. Тук ще обърнем по-специално внимание на най-уязвимите според зодиакалния знак зони при мъжете. Например на Овена това е главата (поради което представителите на тези зодии най-често страдат от мигрена, зъбобол, вътреочно или вътречерепно налягане), а на Рибите – краката. А това, което е уязвимо, тоест най-чувствително, е и най-възбуждащо, допълват астролозите.

Вярвате или не, може да последвате препоръките им и да наблюдавате реакцията на партньора си, след като съсредоточите цялата си нежност върху определени части от тялото му.

Овен – глава

Ерогенната зона на първия знак от зодиака е главата. Затова, ако решите да успокоите бушуващия Овен, просто нежно го погалете по главата и прокарайте възглавничката на пръста си зад ухото му. Агресията веднага ще отстъпи място на спокойствието и усещането на блаженство и душевен мир. А ако вие самият сте самотен Овен, тогава вместо да се чудите на каква сексуална играчка да заложите, по-добре инвестирайте в масажор за глава.

Телец – шия

Да, Телците (като истинските бикове) обичат нежната ласка по врата. Ето защо, ако вашият избраник започне неволно да търка врата си, най-вероятно той е впечатлен от новото ви червено червило, рокля или нещо друго.

Близнаци – ръце

Този невероятно креативен въздушен знак е свързан с братята близнаци Кастор и Полидевк от гръцката митология, така че те имат нужда от нещо, с което да се съчетаят. Ръцете, разбира се, са част от тялото. Ако партньорът ви е Близнак, опитайте се да играете с ръцете му, галете ги, дръжте ги или сложете ръката си върху неговата. Направете му масаж на ръцете, като обърнете внимание на всеки един пръст. Това безспорно ще го разтопи.

Рак – гърди


Емоционалният рак е изключително чувствителен към допир в областта на гърдите. Този воден знак се свързва с женствеността и дома. Нежните целувки и леките похапвания в областта на гърдите ще го подлудят.

Лъв – сърце и гръбнак

Следващият път, когато се гушкате с любимия си Лъв, направете малка пауза, като бавно прокарвате пръсти нагоре и надолу по гръбнака или очертавате с тях малки кръгове.
Като цяло Лъвът се възбужда от самата мисъл, че той е центърът на света за своя избраник. Затова не е изненадващо, че тяхната ерогенна зона е сърцето и гърба. Слушайте пулса му и прокарайте пръсти по гърба му. Той ще мърка в екстаз.

Дева – корем и талия

Девите харесват татуировките на корема. И това не е случайно. Коремът и талията са едни от любимите им ерогенни зони. Девите са свързани с храносмилателната система. Ето защо, след вкусна домашна вечеря, просто нарисувайте въображаеми кръгове по корема му. Това за него ще бъде най-фантастичната сексуална любовна възбуда.

Везни – долната част на гърба и задните части

Везните обичат, когато леко ги пляскате по задните части или ги галите по кръста. В идеалния случай направете и двете. Откъде такава страст? Задните части визуално приличат на две равни, балансирани заоблени сфери, наподобяващи формата на везни.

Скорпион – слабините

О, да, само сексът ще помогне тук! Верни на репутацията си, Скорпионите са изключително сексуални личности. И ако вече сте се свързали със Скорпион, тогава е време да изучите цялата Кама Сутра. По-добре е да направите това заедно и без предварителна подготовка. Ще му хареса.

Стрелец – бедра

Дори и да лъже, бедрата му не лъжат. Хълбоците са частта от тялото, която постоянно участва в движение, а самият Стрелец е страхотен изследовател. Затова най-лесният начин да го отпуснете и същевременно да го възбудите е да масажирате бедрата и подбедриците му. Ще бъде ваш завинаги. Или поне за тази вечер.

Козирог – костна система и колена

Практичният Козирог олицетворява ставите и костите. Въпреки че може да не намирате коленете за особено секси, вие сте тук, за да експериментирате. За Козирога на първо място е важна структурата и костната система. И тъй като в обикновения живот Козирозите често са големи началници, най-добре е да започнете да импровизирате в леглото и най-накрая да го поставите на колене. Той отдавна мечтае за това.

Водолей – прасци и глезени

Водолеят е хуманистичен знак, винаги готов да отстоява това, в което вярва. Този въздушен знак е свързан с прасците и глезените, частите на тялото, които поддържат катеренето. Затова не забравяйте за тези зони, когато му правите масаж. И той няма да ви забрави никога.

Риби – крака

Всички привърженици на фут фетиша, разбира се, са Риби. Последният знак от Зодиака събира в себе си всички уроци на 11-те знака, застанали пред него. Като се има предвид това тежко натоварване, Рибите управляват краката – котвата на цялото тяло. Поглезете го с масаж на краката в леглото, а защо не във ваната. Този ваш еротичен подход ще го подлуди.

Четете още: Ето къде се крие G-точката на всяка една зодия