Автор
Антония Дамянова

Меган Маркъл с рекорден успех: Стана 'кралица на подкастите'

Меган Маркъл за пореден път доказа, че с каквото и да се захване, постига забележителен успех.

Този път тя надмина очакванията и счупи всички рекорди още с първия епизод на своя подкаст и заслужено си спечели званието „кралица на подкастите“.

Припомняме, че на 23 август бившата американска актриса и херцогиня на Съсекс - Меган Маркъл, стартира своя нов подкаст, наречен "Архе-типи". И ето, че той се превърна в най-слушаният подкаст на Spotify.

Той се излъчва ексклузивно по аудио стрийминг пратформата и задмина наложилия се като най-слушан Джо Роугън с неговия The Joe Rogan Experience в шест отделни региона – САЩ, Канада, Великобритания, Ирландия, Австралия и нова Зеландия.

В подкаста Маркъл, заедно със своите събеседници, се впуска в разследване и анализиране етикетите, които се лепят на жените в обществото. 41-годишната съпруга на британския принц Хари заяви, че иска с поредицата да разнищи клишетата по адрес на целеустремените, талантливи и амбициозни жени.

„Дисекция, изследване и дискредитиране на етикетите, които пречат на развитието на жените, казва Меган, цитирана от Los Angeles Times.

Първият гост на Меган бе тенис звездата Серина Уилямс. А в следващия херцогинята ще срещне зрителите с американската поп звезда Марая Кери.

Четете още: Сашка Васева: Съпругът ми е ангел. Пожелавам си отново да виждам!