Автор
Кристина Кирова

Емили заплаши: Пак ще хвърча с тротинетката на магистралата

Изглежда, че нищо не може да спре щурия дух на Емили, която бързо получи псевдонима "Тротинетката", след титаничната си изява на магистрала "Тракия". А след това падна още по-титанично на Околовръстното шосе, след като е хвърчала със 100 км/ч. Дъждът е бил виновен и най-вече тези, които уверили Емили и Мелиса, че гумите на тротинетката били подходящи за мокра настилка, ама шок - не били.

И макар да паднеш от такова превозно средство и да се разминеш само с драскотини, благодарение на съдбата и до известна степен на внимателните шофьори около теб, си е живо чудо, Емили няма никакво намерение да спре с изявите на две гуми...

Самата тя потвърди откачените си намерения след поредната си случка на пътя. Тази сутрин Нова телевизия излъчи репортаж, в който шофьорът Тодор Тошев описва как се разминал с хвърчащата на тротинетка Емили, което едва не довело до инцидент, тъй като превозното средство не имало почти никакво осветление:

View post on Instagram
 

"Пътувайки, бяхме задминати от един много бързо движещ се обект. Държа да подчертая - слабо осветен. Въобще не ги видях в страничното огледало. Само задният пасажер имаше светлоотразител на раницата”, обясни той.

Въпреки че Емили призна, че да се вози неосветена е неразумно, тя е категорична, че нищо няма да я спре да препуска с бясна скорост по улиците и магистралите. Единственото, което можело да спре нея и Мелиса бил дъждът.

View post on Instagram
 

Ние пък в заключение можем само да се помолим следващите дни да са много, много дъждовни.

Четете още: Чаровник от класа: Емили Ратайковска вече се гушка с Гришо? (снимка)