Автор
Кристина Кирова

Деси Цонева рече и отсече: Не съм бременна, не ям вредни храни и поркам умерено

Деси Цонева неведнъж е разбивала слуховете за себе си по духовит и в същото време елегантен начин. Така постъпи и този път, след като през последните седмици се завъртяха твърдения в мрежата, че е в очакване на трето дете. Някои дори я критикуваха, че въпреки бременността си, тя отново си позволява да пие алкохол. А ето какво отвърна журналистката на всички писания:

„Само минавам да кажа, че не съм бременна, не ям вредни храни и поркам умерено”, с което напълно тушира слуховете, че очаква трети наследник. Деси обаче не поясни дали планира да има второ дете от настоящата си половинка - Явор Стефанов, с когото продължава да е все така щастлива.

View post on Instagram
 

Наскоро двамата отпразнуваха 5 години от запознанството си и 3 години от брака си. Цонева има дъщеря от Явор, Димана-Бианка, но макар любовта им да изглежда силна и безоблачна, явно за момента не планират второ общо дете.

Деси има и син от бившия си любим Янчо Таков-младши. Стефанов пък има две големи дъщери от бившата си половинка, с които Цонева неведнъж е показвала, че е в отлични отношения.

View post on Instagram
 

Дъщерята на покойния Димитър Цонев и Явор Стефанов се запознават по време на почивка в Гърция, като попадат в обща приятелска компания. В този момент издателят вече е бил разведен, а любовта между него и Деси се заражда още в първия миг от запознанството им.

Четете още: Емили заплаши: Пак ще хвърча с тротинетката на магистралата