На Алек Болдуин му дадоха първа роля след трагичната смърт на операторката му

Алек Болдуин стана печално известен с волното или неволното си натискане на спусъка на реквизитен пистолет, с когото застреля операторката Халина Хътчинс. Разследването по случая продължава, като доказателствата все още са противоречиви.
Актьорът и адвокатите му, продължават да твърдят, че той не е натиснал спусъка на оръжието, с което уби Халина по невнимание, а единствено е изпробвал ударника му. Въпреки това колтът гръмна и операторката беше убита на място. ФБР опроверга тази версия, тъй като направи експерименти с подобно оръжие, като не е уточнено дали е същият модел, или сходен такъв.



Разследването продължава, като междувременно Алек Болдуин ще участва в постановка на пиесата на Бродуей, като това се оказва първата му роля след трагичния инцидент на снимачната площадка.

Актьорът ще е главно действащо лице в пиесата, наречена "Изкуство", написана от Ясмина Реза, а премиерата се предвижда за пролетта на 2023 година. Заедно с актьора ще вземат участие и звезди от Бродуей, в това число по-известните Джон Легуизамо и Тони Шалуб. Носителят на наградата Тони Матю Уорчъс също ще работи по проекта.



На 22 август беше излезе съобщение, че Болдуин е загубил цели 5 договора, след трагичния инцидент с Халина Хътчинс. Става ясно, че след случилото се Алек сериозно е обмислял възможността да прекрати филмовата си кариера.

Бременната му съпруга Хилария Болдуин подкрепя твърдо своя съпруг, като го смята за напълно невинен. В момента Хилария очаква седмото си дете от Алек. Съпругата на звездния актьор затвори устите на хейтърите, които не спряха да коментират нейното голямо увеличаващо се семейство.



"Познавам твърде добре радостите и загубите, красотата и болката, които майчинството носи", пише тя, споменавайки предишните си спонтанни аборти.

Болдуин пък е горд, че „като оставим шегите настрана“, тя е „благодарна“, че носи още едно бебе, след като на бял свят вече са Кармен на 9, Рафаел на 7, Леонардо на 5, Ромео на 4 и Едуардо и Лусия, и двамата на една години.

Тя заключи: „Научих се да уважавам и прегръщам прекрасното, трудното, неудобното, магическото и неизвестното на този невероятен свят, който съм толкова благословена да преживявам отново и отново.“

64-годишният Хилария и Алек обявиха през март, че очакват седмото си дете заедно, което е осмо за актьора. (Той и бившата съпруга Ким Бейсинджър имат дъщеря на име Айрланд, сега на 26-годишна).



„След много възходи и падения през последните няколко години, имаме вълнуващ възход и огромна изненада: още един Балдуинито идва тази есен“, написа Хилария в Instagram. "Бяхме почти сигурни, че семейството ще стане още по-пълно и сме извънредно щастливи от тази изненада."

„Нашето ново бебе ще остави ярка следа в живота ни“, продължава да се хвали тя. "Благословия и дар."

Алек също защити решението им да продължат да имат деца.

„Хората питат защо, но да си родител е най-доброто пътуване“, убеден е актьорът

Той и Хилария имат толкова много деца, защото малките "са най-важни" за тях.

Четете още: Нов обрат: Алек Болдуин е излъгал за инцидента, при който уби оператор на снимачната площадка?