Автор
Мария Николова

За Хилария Алек Болдуин е мечтан мъж. Не и за бившата му жена Ким Бейсинджър

Алек Болдуин е истинско предизвикателство. Това заяви бившата съпруга на актьора Ким Бейсинджър в откровен разговор за приключилия си брак. Двамата са женени в периода 1993-2000 г., а разводът им е един от най-шумните в света на звездите, белязан от ожесточена борба за попечителство.

На въпроса на Джейда Пинкет Смит, водеща на подкаста „Red Table Talk“, дали с Алек Болдуин са обсъждали проблемите помежду си лице в лице Ким отговори:

„Лице в лице? Не. Алек е забавен човек. Всички сме добре и се разбираме. Но той беше… беше предизвикателство“.

View post on Instagram
 

„Имаше предизвикателства пред нас. И не мисля, че Алек беше психически и емоционално подготвен за такива разговори. Алек действа по различен начин в живота си“, обясни още звездата от "Поверително от Ел Ей"

Заедно с Ким на интервюто е била и дъщеря ѝ Айланд, която има от брака си с Алек Болдуин. 26-годишната жена сподели трудностите, с които се е сблъскала в общуването с баща си.

"Той се справя с нервността по различен начин“, каза тя. „Израсъл е в семейство, в което биха го накарали да крие чувствата си или биха го нарекли слаб, защото се чувства така.“

View post on Instagram
 

Тя разкри, че никога не е можела разговаря с баща си за чувствата си. Въпреки това има неща, за които може да разговаря с него и да го пита за съвет.

Процедурата по развода на актьорите отнема повече от една година и около 3 млн. долара в съдебни разноски. В крайна сметка двамата родители успяват да постигнат съвместно попечителство над момичето.

В момента актьорът е женен за Хилария, с която очакват седмо дете.