Автор
Христина Кирилова

Евгения Джаферович влиза в "Игри на волята": Показа си раните и белезите (снимки)

Изглежда, че задаващият се четвърти сезон на "Игри на волята" ще бъде много интересен, а сред участниците ще има и представители на родния шоубизнес. Засега знаем единствено, че съпругата на футболиста Ваня Джаферович - Евгения, е сред тях. Самата тя потвърждава информацията, като вчера публикува снимка в Инстаграм, на която дори се виждат някои от белезите, останали ѝ от Игрите.

View post on Instagram
 

Към кадъра тя написа следното: "Банда, още съм на почивка. Знаете, че липсвах лятото. Сега ви питам обаче…Знаете ли защо? (Белезите по краката ми са жокер)". Голяма част от предположенията в коментарите бяха именно, че половинката на Ваня Джаферович е била участник в риалити шоуто.По-късно Жени потвърди новината.

View post on Instagram
 

Факт е, че Жени се беше скрила за доста дълго време от социалните мрежи, а това повдигна доста въпроси, на които сега вече има ясен отговор. Повече подробности около участието на Жени в новия сезон на "Игри на волята" не са известни, но изглежда, че се е задържала доста дълго. Инфлуенсърката показа на снимки и белези по тялото, което значи, че се е впускала в доста сериозни битки, пише Hotnews.

Четете още: Мани разби всички очаквания: Едва не изгони гостите и не провали вечерята в "Черешката на тортата"