Автор
Христина Кирилова

Няма да ги познаете: Вижте Ваня и Жени Джаферович на сватбата им преди 10 години (снимки)

Любимата на мнозина звездна двойка Ваня и Евгения Джаферович днес празнува цели 10 години от сватбата си. Безспорен факт е, че тяхното семейство е сред малкото, които издържат теста на времето и макар и двамата да са популярни личности, нищо не може да помрачи любовта им. И дори цяло десетилетие, след като са си казали "Да", съюзът им изглежда още по-силен.

Ваня и Евгения също така обичат да демонстрират чувствата си един към друг публично и не пропускат повод да го сторят. Такъв е случаят и с днешния им празник, като по този случай Жени, за която преди часове разбрахме, че ще бъде част от новия сезон на "Игри на волята", сподели няколко сторита, с които поздравява себе си и любимия си за годишнината от приказната им сватба.

Джаферович публикува няколко кадъра от приказния им 2-ри септември през 2012 г., на които са направо неузнаваеми, особено Евгения, която е била със съвсем различна визия по онова време - с къса момчешка прическа и кестеняв цвят на косата. Това, което обаче не се е променило с годините, е искрата на любовта, която се вижда в очите им, когато гледат един към друг.

Четете още: Евгения Джаферович влиза в "Игри на волята": Показа си раните и белезите (снимки)