Устата в сливенския затвор: Дамите са по-сплотени вътре, отколкото навън

Известният рапър Иван Динев, с прякор "Устата", влезе в Сливенския затвор навръх Съединението на България. Звездата е там не защото е извършил престъпление, а за да изнесе шоу на лишените от свобода жени. Да припомним, че той провежда така нашумелите стендъп комедии.

Пред затворничките той поднесе много смях и положителни емоции с постановката си "Звездите отзад".

Динев с изумление установи, че в затвора цари ред, дисциплина и възпитание. Устата е горд, че е успял да разсмее лишените от свобода дами, като след шоуто е изпял някои от най-популярните си хитове. Пандизчийките нямали право да танцуват, затова той ги призовал да го направят наум.

Шоуменът казва, че "Това, че са лишени от свобода, не значи, че трябва да бъдат лишени от хумор. Аз не съм свикнал да приемам жената като престъпник, а много от тях са попаднали там заради нелепа случайност."

"Излежават си възпитано присъдата и после пак ще станат част от обществото. Направи ми впечатление, че вътре те са по-задружни, отколкото са дамите навън“, продължава Устата, предава Телеграф.

Една от затворничките дори го е поздравила на английски, при което той отвърнал, че езикът ѝ е по-добър от този на Софи Маринова.

Можел е да направи и по-дълго шоу, но при това положение трябвало да остане да спи там. Това обаче не било възможно, тъй като нямали мъжка спалня. Идеята да изнесе спектакъла си в затвора е лично негово хрумване

Следващите му изяви са на 28.9 във Видин, 29.9 – Монтана, 5.10 – Габрово, 6.10 – Велико Търново. След рождения си ден продължава в Русе – 12 октомври, Казанлък – 13.10, Ямбол – 14.10. Последния ден от месеца е във Варна, а финалът е на 4 ноември в театър „Сълза и смях“ – София. Който го обича, не трябва да пропуска да го види!



Четете още: И тя ли сложи силикон: Бюстът на Лидия изведнъж набъбна (СНИМКИ)