Автор
Христина Кирилова

Вижте красавицата, заради която Недко остави Тита (снимки)

Една от разделите на 2022-ра, които изненадаха всички, беше тази между Тита и ММА боецът Недко. Слуховете, че любовта им отдавна е издишала, но те упорито отричаха да са се разделили, като пускаха редовно сторита как се любуват един на друг.

Истината обаче излезе наяве и вече никой от тях не я крие. Появиха се и други спекулации, че спортистът е посягал на Тита, заради силната си ревност, но той категорично отрече това да е истина, като потвърди, че са разделени. Недко издаде, че причината за това да не са заедно съвсем не се крие във физически тормоз от негова страна и все пак не пожела да конкретизира какво е довело до края на връзката им.

View post on Instagram
 

И както много често се случва в шоу средите, Тита и Недко много бързо продължиха напред. Певицата все още не издава кой е новият ѝ любим, а единствено подсказва, че има такъв мъж, като сподели стори с романтична изненада, която е получила - огромен букет рози. Недко обаче не е толкова потаен и вече е ясно коя е красавицата, с която е заменил певицата.

В момента двамата са заедно на морска почивка, а името на новата му избраница е Пепи Баева, която определено е от момичетата, които обичат да пускат красиви свои кадри в мрежата и е професионален гримьор.

Четете още: Мани разби всички очаквания: Едва не изгони гостите и не провали вечерята в "Черешката на тортата"