Автор
Христина Кирилова

Жестоки скандали разтърсиха "Игри на волята" - Евгения Джаферович не сдържа сълзите си

Четвърти сезон на екстремното риалити "Игри на волята" започна ударно и първите скандали вече са налице. Изглежда, че тази година женската част от участниците е изключително силна не само физически, но и сред дамите има много изявени характери. Без съмнение една от тях е Евгения Джаферович, която съвсем естествено се превърна във водач на "Безстрашните" и още на първата капитанска битка завоюва предимство на племето. Тя бе избрана абсолютно единодушно от останалите в отбора, но изглежда, че авторитетът ѝ започва да се пропуква.

Това си пролича на първия племенен съвет, след като "Бестрашните" изгубиха битката срещу "Непобедимите" снощи. Въпреки предимството, което Евгения беше осигурила на племето, те не успяха да се справят с втората част от предизвикателството и отборът на червените ги победи.

View post on Instagram
 

Джаферович, както винаги когато племето не се вслушва в насоките ѝ, беше меко казано подразнена от факта, че племето ѝ не можа да се справи и се оказа на съвет. Разбира се, не прикри емоциите си и сподели след играта, че провалът на "Безстрашните" се дължи на това, че останалите не са следвали командите ѝ.

Истинският скандал обаче се получи на племенния съвет, когато няколко души от племето обвиниха Джаферович, че е сформирала женска коалиция и оказва влияние. Изглежда, че най-ожесточеният ѝ опонент е Илина, като между двеете прехвърчаха искри, а напрежението нарасна буквално за няколко секунди. Евгения директно заяви, че номинира именно Илина, тъй като не вижда никаква полза от присъствието ѝ в племето и не се ангажира по никакъв начин в битките. Но въпреки това, преди съвета Джаферович беше разстроена и не можа да сдържи сълзите си, защото последното ѝ желание било "Безстрашните" да бъдат на съвет и племето да бъде застрашено от редуциране на играчите.

View post on Instagram
 

Номинирани за битка за оставане от отбора са Илина и Филип, които ще се изправят пред Фейгин и Виктория, които бяха избрани от племето "Супергерои" в предишния епизод.

Четете още: Моника Валериева и Меди очакват бебе?