Автор
Христина Кирилова

Синът на Мария Гроздева - Валери направи фурор в "Игри на волята"

Четвърти сезон на шоуто "Игри на волята" започна ударно и изглежда, че ще бъде най-интересният. За разлика от предишни години, сега участниците и в трите отбора са спортисти с големи постижения и демонстрират страхотни способности в игрите. Някои от тях вече успяха да се отличат, като снощи звездата определено бе Валери, който спечели капитанската битка и осигури предимство на племето на "Безстрашните" за следващата игра.

Освен че се справи отлично във вчерашния епизод, той успя да спечели симпатиите на зрителите още с влизането си в риалити формата най-вече заради харизмата и чара си. Тях пък е наследил от невероятната си майка Мария Гроздева, която неведнъж е събуждала гордостта на България с постиженията си в спортната стрелба.

View post on Instagram
 

Валери сякаш е одрал кожата ѝ и има същият сияещ поглед. Освен това, той вероятно ще се превърне в нейното продължение в спорта, тъй като снощи показа невероятна концентрация, сръчност, кординация, бързина и ловкост. И макар да имаше само едно препятствие по пътя към победата, когато установи, че има липсващ елемент по време на играта, той светкавично поправи грешката си и успя да срази противниците си - Генчо от отбора на "Непобедимите" и Георги от отбора на "Супергерои"-те.

View post on Instagram
 

Мнозина предполагат, че именно Валери ще бъде и финалистът от "Игри на волята", който ще спечели голямата награда. Все пак, той е не само голям чаровник, но и си пада по екстремните спортове - карал е по лавинни терени, скачал е от 20-метрова скала и е опитал от удоволствието да скочи с парашут от 3500 м височина, а едно от условията да стигнеш до финал в шоу като "Игри на волята" е способността да скочиш в опасно предизвикателство без страх.

View post on Instagram
 

Четете още: Жестоки скандали разтърсиха "Игри на волята" - Евгения Джаферович не сдържа сълзите си