Автор
Кристина Кирова

Пореден удар за Хари: Позволиха му да облече военната си униформа, но той остана съсипан (снимки)

Изглежда, че смъртта на кралица Елизабет Втора ще накара принц Хари да осъзнае много неприятности. Преди две години той сам взе решението да напусне кралското семейство като работещ член на фамилията, за да последва любимата си Меган и двамата да отгледат децата си в САЩ, но сега може би вече съжалява за действията си. А вероятно и за медийните си изяви, в които неуморно хвърляше обвинения към кралицата и роднините си на Острова.

Вчера херцогът на Съсекс трябваше да участва в историческо бдение до ковчега на покойната си баба, а за целта, в нейна памет, му бе разрешено да облече военната си униформа. Припомняме ви, че когато абдикира, той беше лишен от всичките си титли и медали и сякаш военната му служба беше забравена просто за един миг. Ето защо за него носенето на униформата вчера беше повече от събитие.

Но истината е, че заедно с позволението да облече военните си дрехи, получи и истински удар. Буквално в последния момент преди да сложи униформата си, той открил, че инициалите на кралицата са били премахнати от рамото на униформата му. Според кралски източници, Хари бил съкрушен и с разбито сърце от този факт. Това действие определено е било строго насочено към принца и още веднъж, мълчаливо, подсказва че постъпката му - да напусне семейството и да се обърне публично срещу всичките си роднини, едва ли някога ще бъде забравено.

Четете още: Сърбай си попарата, Меган: Кейт наследява милиони и бижутата на Елизабет II, Маркъл не получава нищо