Автор
Кристина Кирова

Кралското семейство отново показа на Меган и Хари, че са никои - ето какво се случи

Меган Маркъл и принц Хари определено са на път да изгладят отношенията си с членовете на кралската фамилия, но изглежда, че преди това ще трябва да изтърпят някои унижения. Херцозите на Съсекс вече показаха пред света, че са готови да застанат рамо до рамо с принц Уилям и съпругата му Кейт въпреки тежките нападки, които им отправяха през последните две години. Принцът и принцесата на Уелс пък първи подадоха ръка на Меган и Хари, но определено нищо не е същото както преди.

Утре ще бъде последният ден преди погребението на кралица Елизабет Втора. Той ще завърши с официален прием на световни лидери и чуждестранни кралски особи в Бъкингамския дворец. Всички членове на фамилията ще присъстват, за да почетат за пореден път паметта на Нейно Величество, но изглежда, че Меган и Хари няма да имат място на събитието.

Любопитен факт е, че херцозите на Съсекс получили покана от крал Чарлз Трети и Камила по-рано тази седмица, но днес от двореца бе съобщено, че на мероприятието ще присъстват единствено "работещите членове на кралската фамилия". А знаем, че Хари и любимата му официално не са от тях.

Сред гостите утре се очаква да бъдат Джо Байдън, Еманюел Макрон и Джъстин Трюдо. Световни лидери, както и кралски особи от други страни ще бъдат посрещнати в двореца от принцът и принцесата на Уелс.

Четете още: Дъщерята на Елизабет просълзи света: Сбогом, мамо, кралице