Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, през октомври късметът е на ваша страна!

Скъпи Близнаци, през октомври в професионалния живот късметът ще бъде на ваша страна и ще ви вдъхне необходимата увереност, за да постигнете успешни резултати.

От началото на месеца ще успеете да разрешите проблеми, благодарение на изключителните си комуникативни умения. Възползвайте се от благосклонността на планетите, за да популяризирате плановете си. Резултатите ще оправдаят усилията ви.

Вълната от енергия, почести и добри чувства продължава! Докато Марс ви тласка към действие, вашият управител Меркурий ви кани да размишлявате. С Меркурий в тригон с Плутон (07.10.) месецът започва по динамичен и брилянтен начин. Това прави мисленето ви по-проницателно, по-концентрирано, дава рационален поглед върху нещата, много по-остроумни и ярки от обикновено ще сте и отворени към възможностите, които идват по пътя ви.

Винаги е най-добре да стъпвате леко, за да избегнете грешни стъпки. Би било по-добре да оставите нещата да се уредят от само себе си и да видите в каква посока ви тласкат събитията и особено сърцето ви. Но ако трябва, смело се изправете срещу проблемите, бъдете по-упорити, борете се за това, в което вярвате. Към края на месеца ще получите предложения, които ще ви помогнат да увеличите приходите си.

Ако сте необвързани, не бездействайте, тъй като планетите благоприятстват любовния ви живот и ви мотивират да намерите човека, когото търсите, особено през втората половина на месеца. Може да е добър момент да погледнете по различен начин на човек от вашата социална или професионална среда. Понякога това, което търсим, е точно пред очите ни, но трябва да минем през много неща, докато го осъзнаем.