Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, внимавайте с околните, Лъвове - бъдете кротки

Конфликтен ден и загуба на енергия. През този период е препоръчително да ограничите комуникацията или поне да не влизате в неприятни разговори. В противен случай тя може да завърши с натрупване на отрицателна енергия и кавга.

Овен –
Колкото повече се опитвате да контролирате и манипулирате другите, толкова повече се увеличава вероятността да се стигне до търкане и разрив в отношенията, особено ако това е вашият партньор. Нещата могат да излязат дори извън контрол.

Телец –
Не се оставяйте в лапите на мързела днес, макар че ще бъде доста изкушаващо. Не губете положителната си енергия в това да се размотавате и да не правите нищо. Наложете си волята и повече самоконтрол.

Близнаци –
Атмосферата на работа или у дома може да стане напрегната и нагнетена. Имате естествената склонност винаги да спасявате ситуацията и да успокоявате бурните води, но този път е по-вероятно да не успеете.

Рак –
Недейте да насилвате нещата. Оставете ги сами да се случват. Няма да промените техният ход, защото животът ви е повлиян от космическите енергии. Пробвайте да направите нещо различно, което да ви помогне да разчупите монотонността на ежедневието.

Лъв – Помислете два пъти, преди да предприемете действия днес. Емоциите могат да доведат до неприятности. Може би е добре да опитате да промените някои от твърдите си убеждения и да възприемете по-дипломатично отношение към околните.

Дева – Днес е напълно възможно да се сблъскате с промяна в плановете в последната минута. Понякога нещата могат да ви изкарат дори вън от терена, но вземането на правилно решение винаги е добре дошло.

Везни –
Твърде е възможно днес да се почувствате малко объркани. Може да изглежда, че някой неочаквано е свалил вятъра от платната ви. Когато сте изложени на напрежение, сте склонни да се откажете. Старайте се да не се поддавате този път.

Скорпион – Добре е да избягвате импулсивни кавги с хора във вашата работна среда или у дома с партньора си. Това, което трябва да запомните днес, е, че не всички хора в обкръжението ви могат да мислят, да действат, да вярват и да искат точно същото като вас!

Стрелец – Нещата, които някога са били важни и значими за вас, вече нямат същото значение. Това може да е денят, в който да осъзнаете колко сте се променили и да обмисляте какво предстои. Можете да откриете нов начин да сбъднете мечтите си.

Козирог –
Въпреки, че се стремите да разхлабите здравата прегръдка на съдбата, може да бъдете върнати на подсъдимата скамейка от Сатурн, който да ви напомни за вашите задължения и отговорности. Засега няма да имате друга алтернатива освен да се подчинявате на строгия закон на строгата планета!

Водолей –
Днес вероятно ще се почувствате доста изнервени и раздразнителни, макар че причината не е у вас. Поставянето на цели е добър начин да започнете да изживявате мечтите си. Ще бъдете привлечени и от нови идеи.

Риби –
Днес вероятно ще ви се стори, че другите са враждебни към вас. Но се опитайте да не приемате твърде лично нещата. Осъзнайте, че има други хора и други ситуации, в които можете да попаднете.