Автор
Христина Кирилова

Краят на една епоха: Лили Иванова се оттегля от сцената?

Явно 2022-ра ще запомним в историята като година с много изненадващи събития. Днес научихме поредното, а именно, че легендата на българската музика - Лили Иванова, слиза от сцената.

Информацията не е потвърдена лично от нея, а се позовава на нейни близки, пише "България днес". В момента примата на естрадата продължава националното си турне, а последният концерт ще бъде на 4-ти декември. Той не е обявен като прощален, но според хора от обкръжението на Лили Иванова, краят на кариерата ѝ е съвсем близо. Тя от много време споделяла, че скоро ще бъде време да слезе от сцената, а според информацията, която бе разпространена днес, най-вероятно това ще се случи в края на годината.

View post on Instagram
 

Една от причините, а може би и основна такава е, че годините вече си казват думата и певицата се чувствала все по-изморена, а болките от любимите ѝ високи токчета стават все по-непоносими. За щастие на публиката обаче, Лили Иванова не обмисля да прекрати музикалната си дейност изцяло, единствено да преустанови сценичните си изяви и да продължи със студийни записи.

View post on Instagram
 

"Лили още е машина за хитове - просто сега тази машина ще работи на по-ниски обороти, тъй като е станала изключително избирателна", обобщават близки до певицата.

Четете още: Не кралица, а светица: Великобритания ще канонизира Елизабет II?