Лъчезарният изпълнител VenZy е станал татко за втори път! Благата вест беше съобщена лично от музиканта в социалните мрежи:

View post on Instagram
 

"Слава на Господ Бог Всемогъщия Господар на всичко съществуващо, слава на Исус Христос, и пресветата божия майка Дева Мария, слава на всички всички светии, ангели и архангели!
Роди се второто ми дете! Вторият ми син!Неописуемо е! Треперя целият! Чувствата ми бушуват! Думите са слаби!
Но доколкото позволяват, искам да изкажа това, което е на сърцето ми!
Искам да благодаря на жена ми, Евгения Славова, за рожбата, с която ме дари, за втори път! От цялото си сърце благодаря на прекрасната д-р Надежда Стивасарска и на нейният професионален екип, че помогнаха на рожбата ми да излезе на бял свят, за втори път! Искам да благодаря на всички служители на II САГБАЛ Шейново за топлото отношение, грижовността и любовта, с която се отнасят всеки ден към всички новородени бебенца и техните майки! Всички вие сте прекрасни, невероятни, силни, търпеливи, светли души! Бъдете благословени!
Нека Бог да ви пази и закриля!
И макар да не познавам повечето от вас лично… смело мога да кажа,
ОБИЧАМ ВИ!!!"

View post on Instagram
 

От изявлението на VenZy става ясно, че щастливото събитие се е случило вчера, а щастието му от факта, че е станал баща на второ момченце, се усеща във всяка написана от него дума.

Припомняме ви, че в началото на миналата година той и любимата му Евгения посрещнаха на бял свят първата си рожба - Антони, който вече е батко.

Четете още: Отново си избра красив младок: Ваня Щерева влиза в "Ергенът"? (снимки)