Автор
Антония Дамянова

Стил и изящество: Кралица Рания и дъщеря ѝ приковаха вниманието в Ню Йорк (Снимки)

Кралица Рания за пореден път демонстрира безупречен стил, вкус на обличане и класа. А способността ѝ правилно да подбира дрехите си тя доказва неведнъж.

След като успя за пореден път да възхити наблюдателите с елегантната си визия по време на погребението на Елизабет Втора, йорданската кралица прикова вниманието и в Ню Йорк.

View post on Instagram
 

За космополитния град тя отлетя, за да участва в поредица събития и срещи, свързани с благотворителни дейности. На едно от събитията там владетелката на Йордания беше придружена от голямата си дъщеря – принцеса Иман.

Двете дами бяха сред елитните гости, поканени на официална вечеря от фондация Kering, която се занимава с превенция и борба с последствията от домашното насилие над жени и деца.

Сериозната тема обаче не попречи на коментатори и анализатори на събитието да отбележат впечатлението си от красотата и изяществото, които принцеса Иман безспорно е наследила от майка си.

View post on Instagram
 

За събитието и двете дами бяха заложили на великолепни дълги рокли – дело на Bottega Veneta. Тази на Рания беше в оранжево, а на Иман – в черно. На същата марка бяха и очарователните им малки вечерни чантички, които допълваха стилно тоалетите им.

Няколко дни след събитието кралицата публикува на профила си в Инстаграм снимка, на която позира заедно с двете си дъщери. Поводът за това се оказаха рождените дни на наследничките ѝ. Принцеса Иман, която скоро ще мине под венчилото, е родена на 27 септември 1996 г., а принцеса Салма – на 26 септември 2000 г.

View post on Instagram
 

Четете още: Eто го неприятния прякор, с който служителите на кралския двор наричали Меган